Tendinte in amenajari exterioare 2017 – Pavelele de mari dimensiuni, partea I

In ultimii ani, castiga popularitate in amenajarile exterioare pavelele de dimensiuni mari. Tot mai multe persoane opteaza pentru un stil contemporan sau avangardist, si in consecinta aleg sa isi amenajeze spatiul exterior cu pavele de dimensiuni mari.

Cortina P4_Tempo_6286

Aceasta alegere se bazeaza pe dorinta de a crea un spatiu care sa para mai generos, mai aerisit si mai elegant.
Iata mai jos trei modele de pavele de mari dimensiuni, care se inscriu in aceasta tendinta.

Inspiratie din natura

In vederea integrarii spatiului amenjat in mediul natural, multi proprietari de case sunt atrasi de aspectul elementelor naturale, de exemplu piatra. Aceasta alegere ofera un aer rustic, dar elegant amenajarii, contribuind la crearea unui spatiu cald, ospitalier si confortabil.

Modelul Pietra de la Elis Pavaje este recomandarea pentru cei care isi doresc o atmosfera rustica si naturala, deoarece imita forma si aspectul neregulat de piatra naturala. Este disponibil in doua variante cromatice, inspirate din natura: sepia si perla.

Pietra_Perla_2016

Acest tip de pavaj este alcatuit dintr-un mix de 7 tipodimensiuni, care impreuna alcatuiesc un model repetitiv, usor de montat. Falsele crapaturi / santuri creeaza iluzia unor bucati de piatra de dimensiuni variate, inclusiv pietre de mari dimensiuni care se inscriu in trendurile contemporane.
Pavajul Pietra este fabricat din materiale naturale, prin tehnica de vibropresare a cimentului, care ii confera rezistenta si durabilitate. Este ideal pentru curti, alei si terase, spatii pentru acces autoturisme.

Rustic rafinat
Casele care pastreaza elemente traditionale din arhitectura romaneasca, indiferent ca sunt amplasate in zone urbane sau rurale, sunt preferate de multi romani care doresc sa duca mai departe acest stil. Pentru ei, amenajarea curtii cu modele de inspiratie rustica este o alegere optima.

Pavajul Rustic P4 este preferat de multi clienti deoarece creeaza un placut sentiment de apropiere de natura si armonie fiind o alegere potrivita pentru gradina, terasa, parcuri.

Rustic P4 Cafe_2146

Se distinge prin forma patrata de dimensiuni 40×40 cm, cu marginile usor neregulate, suprafata rugoasa, aspectul natural si poate fi ales in 4 culori: alb-crem, antracit, maro si café.

Dalele Mozaic aduc un plus de stil si eleganta spatiilor exterioare, datorita suprafetei speciale si placilor de diverse dimensiuni. Modelul a fost creat in urma numeroaselor solicitari primite de la clienti, care isi doreau un pavaj aparte, care se combine estetic si functional traditionalul cu modernul.

dale-mozaic

Recomandate pentru zone pietonale, parcuri, terase si gradini, dalele mozaic se regasesc in 5 produse de forme regulate, pe culoarea natur: 40 x 40 cm, 40 x 60 cm, 50 x 50 cm, 50 x 75 cm si 50 x 100 cm.

In articolul urmator, va vom prezenta alte 3 modele de pavaje de mari dimensiuni, lansate de producatorul roman Elis Pavaje in ultimii doi ani.

Acest articol a fost publicat în Modele & Design pavaje și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *