Despre blog

Cine suntem?

Elis Pavaje este liderul pe piata pavajelor din Romania. De-a lungul celor 20 de ani de experienta in domeniu, compania  a dezvoltat cea mai larga gama de pavaje de pe piata romaneasca: pavaje rezidentiale, pavaje industriale, dale pentru terase, rigole, borduri, materiale de rostuit, produse de curatat si intretinere, la care se adauga blocheti, boltari, jardiniere, garduri modulare si alte elemente din beton. In paralel, compania a dezvoltat si servicii de consultanta, proiectare si montaj.

De ce un blog despre pavaje?

www.desprepavaje.ro este un blog care vrea sa ofere sfaturi celor care sunt interesati de  decorarea cu pavaje. Fie ca aveti nevoie de sfaturi legate de proiectare, de alegerea tipului de pavaj sau aveti intrebari legate de montaj, pe acest blog veti putea gasi informatiile necesare.

Pentru multi clienti, principala problema in alegerea modului de amenajare a gradinii sau curtii este lipsa de informare. De multe ori alegerea pavajului nu se face in urma discutiei cu un specialist, ci in baza caracteristicilor estetice sau sfaturilor prietenilor. Din aceasta cauza,  ne-am propus sa lansam un blog prin care sa oferim sfaturi profesioniste in materie de  amenajare cu pavele.

Obiectivul blogului este de a impartasi cu voi tot ceea ce profesionistii  nostri au invatat in 20 de ani de experienta in pavaje. Convingerea  noastra este aceea ca o informare corecta va fi benefica pentru acei jucatorii ai pietei care comercializeaza produse de calitate, deoarece clientul va face alegeri in baza specificatiilor tehnice si mai putin in baza mesajelor promotionale lansate pe piata.

Pentru intrebari, ne puteti contacta prin mijloacele disponibile in pagina de Contact a blogului.

Comentariile nu sunt permise.